waarom heb je gezegt dat je zo en zo heet?
waarom hoor ik van hem dat je met me hebt geplayt?
ben je gek ofzo?
Micheal is toch ook een gave naam?
James is nix alles
en dat plaatje uit de otto ook niet
maar waarom dee je dat allemaal?
het gaat om HOE je bent
niet om je uiterlijk
je hebt mijn hart gebroken...
ik zou bijna gaan schelde
maar omdat ik nog van je hou
kan ik het niet...
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
dit is voor james(micheal eigenlijk)
hij heeft me me geplayt
hij noemde zich james en gaf een foto uit de otto
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤