Elke dag verlang ik naar u,
Er komt nooit geen einde aan.
Mijn blik naar naar wat je bent,
Ik koester ze zoals heel men lichaam.
Sommige dagen zijn wat koud,
Andere dagen met u zijn super warm.
Niks is mij te veel jou te zien,
Jou zien is als de hemel op aarde.
Als er iemand is dat ik wil,
ja dat ben je toch wel heel zeker.
Je bent wonderbaarlijk.