Je hebt van die mensen
Die je leven echt kunnen verknallen
Door alles wat ze doen
Ja dan hebben ze wel ballen
Maar dan zijn ze alleen
geen vrienden om hun heen
Nee, dan zeggen ze niks
Nee, dan zijn ze niet meer stoer
Dan zeggen ze niks
Durven niet eens te slaan
Want zijn dat nou voor mensen?
Die kunnen maar beter gaan
Heb dan gewoon lef
En sla me recht op me bek
Zonder die zielige vriendjes om je heen
Nee dat durf je niet
Want dan ben je alleen
Maar is die stomme groep er weer
Dan scheld je me verrot
Ja, want je ziet dat ik alleen ben
Maar dan heb ik wel het LEF om te zeggen
Fock jou man rot toch lekker op!