Naast mijn allerliefste vriend..
heb ik een stel lieve vriendinnen,
meer dan ik ooit heb verdiend,
ook voor hun heb ik een paar zinnen
Lachen,praten over jongens, winkelen en foto's maken
Lief, gezellig sociaal en te vertrouwen
dat is precies wat ik bij jullie kan vinden
Op jullie kan ik ook elk moment bouwen.
Iets om me steeds weer aan te kunnen binden..
Al is het niet altijd koek en ei,
Jullie laten met steeds weer lachen en maken me weer blij!
Meiden zonder jullie was is niet zoals ik ben
En iedereen is anders, maar geweldig zoals ik ze ken!
Ook al heb ik nu een vriend ik laat jullie niet gaan
Jullie zullen voor mij altijd blijven bestaan!
Weet dat ik van jullie hou!