De dijken zijn doorgebroken
Waternoodsramp tweeduizend en tien
De schade is zeer lokaal
En voornamelijk op mijn wangen te zien
Hoe ironisch de laatste keer
Begonnen in Murphy's Law
Aan wat een heerlijke avond had moeten zijn
En nu alle rampspoed, alles tegelijk
Merlijn was het vervolg
Maar hoe goed hij ook kan toveren
Dit kon hij niet voorkomen
En alle magie lijkt verdwenen
De 3 Musketiers dan
Één voor allen en allen voor één
Maar je moet me wel toelaten
Vertrouw erop dat we dit samen kunnen dragen
Je hebt de waterkering gesloten
Terwijl er binnen de dijken hoog water is
Nu zijn ze gebroken
En waternoodsramp 2010 is een feit