Helemaal kapot
word dit gemaakt
niks kan ik eraan doen
niemand is volmaakt
de leeuw verbrand zijn welpjes
en zijn vrouw word uitgekafferd
door een hel gaat de familie
geen buitenstaander die het merkt
maar binnen,
in het heetst van de strijd
Is het ’t jongste welpje dat als ergste lijdt.