Jouw glimlach heeft mijn hart veroverd,
jij hebt mij helemaal betoverd.
Jij bent mijn allerliefste vriendin,
wij staan nog maar aan het begin.
Door jou heeft mijn leven zin,
ik sta er weer midden in.
Ik dacht dat ik je was verloren,
maar voel mij nu als weer herboren.
Ik hoop wij vinden tot elkander,
jij bent als geen ander.
Vrienden zijn wij toch gebleven,
zou voor jou alles geven.
Altijd kun je op mij rekenen,
wil voor jou alles betekenen.
Door jou voel ik mij rijk,
heb op het leven nu weer kijk.