het is half 2, ik hoor iemand rennen op de trap,
ik weet niet of ik het snap!?
maar even en het is voorbij..
er komt weer diepe rust in mij!
maar geen kwartier later een gegil
ik word bang zal ik na buiten kijken, is dat wat ik wil?
raam open, een blik naar buiten
ik zie dingen die mij doen besluiten
om naar beneden te gaan,
met de gedachten: waar begin ik aan?
doe de deur van de kamer open,
zie haar huilen en mensen lopen.
even mijn armen om haar heen,
Stil maar je bent nu niet alleen!
iedereen loopt ineens naar buiten,
wat moet ik doen, ik ga ook.
dan zie ik jou liggen op de grond,
ik wist niet dat dit zo bestond!
je leek net dood, en ik staar.
zie je toch bewegen,
pfft, gelukkig wat een zegen
dan gaat het snel,
en dan lig ik boven en ik bel
schat, neem alsjeblieft op
maar de voicemail komt erop
ben bang wat moet ik doen?
lamp aan lamp uit
Ik wil slapen is mijn besluit
tegen half 5 lukt het eindelijk
maar word half uur later wakker in het zweet
dit is een nacht die ik nooit meer vergeet!
maar ook deze momenten gaan voorbij...