Wees niet bang voor de toekomst
De toekomst is het hier en nu
Morgen hoort het bij je verleden
De keuze die je gisteren uit angst niet hebt genomen
Behoort nu tot een gemiste kans
Dus wat is de kans nog dat je iets zou kunnen verliezen
Terwijl je het niet hebt genomen
Een ervaring rijker, maar de toekomst nog gelijk aan het verleden
Onafhankelijk, maar in je hart een missend deel
Zo bang iets te verliezen wat je bij je draagt
Bang iets of iemand te verliezen terwijl je niet hebt
Volg je hart en intuitie, het antwoord ligt op je te wachten
Hou het dicht bij je en niet alleen tijdens slapeloze of dromende nachten