Even rustig aan
even de tijd nemen
alles op een rijtje zetten
denken aan de mooie dingen
maar ook de dingen die minder goed gingen.
Het is soms moeilijk even afstand te nemen.
Maar het moet wel even
omdat we rust nemen,
even de tijd voor onszelf
even uit de sleur en uit de relatiedruk
Het is even goed zo
we hebben nu rust
Straks als het weer beter gaat
gaan we er weer voor