Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Uit het donker
Toen ik weer eens in het donker liep
Met tranen stromend over mijn wangen
Mijn hart verscheurd door pijn
De koud mijn lichaam over nam
Reikte ik naar een hand toe
Die ergens uit het donker oplichtte
De hand trok me naar zich toe
En al huilend voelde ik me veilig
De woorden bleven komen
Nog nooit was ik zo naakt geweest
Geen schaamte en geen angst
De woorden bleven gaan
Dat alles was het begin
De hand trok me steeds verder mee
Totdat ik uiteindelijk van het donkere pad kwam
En de zon weer zag schijnen
Elke keer als ik naar je kijk
Zie ik een lach op je gezicht
Ik zie je elke keer stralen
En weet dan dat jij mijn zonnetje bent
Reacties op dit gedicht
girlinthemirror vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Pancho v/d Post
:
Woensdag, mei 28, 2014 03:08
gelukkig dat je iemand hebt die om je geeft en op het verlichte pad houdt.
Over dit gedicht
Auteur:
girlinthemirror
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
23 juni 2010
Thema's:
[Liefde]
[Hoop]
[Troost]