Ken je dat gevoel...
dat je in een levens echte nachtmerrie bent terecht gekomen?
Ik wel,
Ik droom er nog élke nacht over:
De Maasberg/ Overloon 3 Juni 2009
-_-_-_-
Je hebt mijn verleden uitgewist
en mijn toekomst verdooft,
Je bent een verrader
Onder de schuilnaam Voogd.
-_-_-_-
Ik werd wakker in een leven
die mijn vrienden niet kennen,
een gesloten inrichting
waar ik maar niet aan kan wennen.
Een groep van 12 meiden
die met elkaar leven,
samen knokken, huilen, lachen
en naar hun vrijheid streven.
Want als je hier
naar buiten kijkt zie je een en al hek,
daarachter is hét leven
maar hier een gesloten plek.
De dagen worden weken
en de maanden worden jaren,
ik zou er álles voor over hebben
om m'n leven terug te draaien.
Sinds ik hier zit
heb ik wél zicht op mijn leven,
want anders zou ik nog steeds
in m'n blow wereld zijn gebleven.
Elke dag stoned die tijden waren eens fijn,
maar ik heb voor mezelf besloten
het is over het moet anders zijn.
Nu zit ik op een kamer
van maximaal 4 bij 2,
met daarin een bed, wc, bureau, kast
en na fase 1 een TV.
Elke dag hetzelfde rooster
steeds dezelfde dingen,
grijze mist dringt in mijn hoofd
deze pijn komt diep van binnen.
Ik kán niet meer eten
niet meer huilen of slapen,
de leegte tast mij aan
ik weiger langer te praten.
Het kan niemand hier wat schelen
wat ik werkelijk voel,
ik heb mijn schild verloren
dat is enkel hun doel.
Ik lig op mijn bed
en staar naar het plafond,
op de muren schijnt het licht
van de ondergaande zon.
Ik herlees mijn post
en voel de pijn opwellen,
niemand ervaart wat ik nu voel
want ik kán het niemand vertellen.
Mijn ogen staren lange tijd
naar een soap op tv,
Ik wou dat ik er naar luisteren kon
maar mijn gedachten werken niet mee.
Ik luister naar de stilte
verder kom ik niet,
in mijn dromen begin ik te vliegen
maar hier gestorven van verdriet.
Zonlicht verblind me
ik weet me niet te uiten,
maar zuurstof dringt mijn hersens binnen
en na 4 maanden sta ik buiten.
Ik weet niet wat er komen gaat
maar ik leer alles overnieuw,
mijn aura gereinigd
zo zuiver mijn ziel.
(Ik was onschuldig)
(Ik had geen schuld en geen misdrijf)