Hoe is het mogelijk dat er zoveel onbegrip bestaat,
dat het om zoveel kinderen gaat.
Geef ze een naampje, een etiket.
Dan gaat het goed, je zult zien dat ie het redt.
Een pilletje hier, een tabletje daar,
het gaat steeds minder met de kinderen, wat raar
Kinderen weten niet zelf wat goed voor ze is.
Is dat echt zo of zitten wij mis
Een kind van nu voelt dit heel goed aan
ze weten alleen niet precies hoe iets wordt gedaan
Hoe is het toch mogelijk dat er zoveel onbegrip bestaat
dat het om zoveel kinderen gaat.