Elke dag weer aan de kant
het is haast niet te geloven,
K'heb behoefte aan een helpende hand
maar de anderen hebben me aan de kant geschoven.
Elke dag hetzelfde lied
ik begrijp niet waarom het hen niet kan schelen,
Het doet me telkens een groot verdriet
dat niemand me helpt, ook al zijn ze met zovelen.
Elke dag kijk ik naar die reflectie
ik zie een duister meisje eenzaam voor me staan,
Maar ze lacht, ondanks al die pijn
ik hoop dat het meisje nooit van me weg zal gaan.