Je moet toch eens meer aan jezelf gaan denken!
Is wat mensen soms adviseren
Maar mensen on je heen gelukkig zien en maken
Wat kan ik meer in mijn leven wensen
Deze mensen zullen mij ook gelukkig maken
Als ik aan mezelf denk dan koester ik momenten
Momenten met iemand waarin je veilig en samen hetzelfde geloofde
En alleen dat kan je het geluk brengen
Omdat je dan in jezelf geloofd
Pas dan zal iemand anders dat volledig in jou kunnen
Wanneer je één met iets, jezelf of een ander wordt
Dan voelt het als veilig en liefde
Ik denk soms aan mezelf door bij anderen hun angsten weg te laten nemen
Hoe ik dat doe?
Door aan mezelf te denken!
Ik geloof in mij!