Als wegen zich gaan scheiden
ieder z'n pad gaat volgen
Als je zonder nog een laatste blik
moe gestreden, uitgeblust
door moet gaan.
Weet dan,
dat je nu in een wereld terecht komt
waar de zon altijd schijnen zal,
pijn als regendruppels van je schouders valt en rust overtreft.
Mijmerend nadenken
over de mooie momenten van jullie samen zijn.
Nooit of nooit zal je vergeten
dat haar handen je liefdevol verzorgden
en langzaam begeleiden naar een dag in deze nieuwe wereld.
*Onuitgesproken woorden waren door jou begrepen
ze had in geen beter handen kunnen zijn.*