Aangeraakt worden
Dat wil ik soms
Zo graag
Maar mijn lichaam
Is het niet vergeten
Het staat nog met de details in mijn geheugen geprint.
Zij reageert
Angstig
Ik heb dat meegenomen als kind.
Ze Durft niet te
Voelen wat liefde is.
En trekt zich
Terug een groot gemis
Vroeger was
Aangeraakt worden
Verkeerd
Het voelde als misbruik.
Om mij dat te laten zien als kind.
Hij deed zo lief terwijl hij daar naakt was.
Ja vorig jaar wist ik het pas.
Ik heb me mijn hele leven vies gevoelt.
Eenzaam en bang.
Ik voel me gewoon verkracht.
Zo gaat het al zo lang.
Troosten
Of om mij te
Laten merken dat ik
Er mocht zijn
Juist dat wilde ik
Zo vreselijk graag
Voelen maar, als je dat dan wou doen.
Dacht ik dat je het al snel weer anders zou bedoelen.
Soms snak ik naar
Troost
Maar wijs iedere
Aanraking af
Hoewel ik weet dat
Aanraken
Ook goed en fijn
Kan zijn. Doet het me van binnen duidelijk veel pijn,
mijn lichaam daar
Duidelijk
Nog niet aan toe
Mijn lichaam is op kapot en moe.
Weten hoe het zit
Betekent nog niet
Dat ik het
Achter me kan laten
Vergeven heb ik je wel.
Maar mijn lichaam zal ik haten