ze hebben een lach op hun gezicht,
Een gemaakte lach,
Terwijl ze zeggen wat ze willen zeggen
Dit doen ze recht in je gezicht.
Als je hier met serieuze toon op reageert,
maken ze je belachelijk.
Opeens zijn ze niet meer verantwoordelijk,
voor wat ze hebben gezegd.
Alles was immers toch een grapje.