Zij
Wat kan ik haar toch haten,
Als een splinter in mijn hart.
Het prikt me vol met gaten,
Net als een spelletje dart.
Je ziet me niet leeglopen,
Maar stiekem doe ik dat wel,
Waarom was ik niet altijd bezopen,
Want het voelt echt als hel.
Niemand zal het ooit begrijpen,
Mijn haat voor haar.
Maar begrijp ik het zelf eigenlijk wel?
Haat ik niet stiekem mezelf?
Ik hoop dat ze snel verdwijnt,
Dat verdien ik zeker wel.
Zodat voor mij de zon weer schijnt.
Zodat het niet meer voelt als hel.
Wie zegt dat zij zij is,
Zij die splinter in mijn hart.
Wie zegt dat zij zij is,
Het die splinter in mijn hart.