ik weet niet of ik nog wel wil. het voelt niet meer goed ..
praten met elkaar dat is wat moet, maar het lijkt alsof je dr niks voor doet ik wil me gevoel volgen maar ik volg me verstand. daarom neem ik afstand. ik had dit niet verwacht, maar vanaf nu volgen we allebij onze eigen pad, ik had gehoopt dat ik er nog iets aan kon doen, maar sorry schat ik ben al die ruzie's echt zat. ik hoop dat je het niet verkeerd op vat, het is beter voor ons allebij. het is nu echt voorbij. ik weet dat ik niet zonder je kan, maar je bent soms gewoon echt niet trouw. het spijt maar ik moet echt verder zonder jou!