En, al vakantieplannen ?
ja ja naar Cyprus manne
Wauw, waar ligt dat ook al weer
daar gaan de ogen neer
Goh dat ik het niet weet
je weet dat ik niet graag aardrijkskunde deed
Op reis gaan en eigenlijk niet weten naar waar
is dat niet raar ?
Nochtans is het vaak gehoord
gelokt door foto’s van een zonnig oord
Ze watertanden
van de leuke stranden
De verleidelijke tekst uit de cataloog
is voldoende en dient als lokbetoog
Ze gaan naar een plaats die ze niet kennen
in de hoop zich daar te kunnen verwennen
Met een mentaliteit van “we zien wel” als refrein
mag Cyprus overal zijn
Deze mentaliteit heeft echter geleid
tot de onbezonnen oppervlakkigheid
Ze denken niet meer na over iets onverwacht
als ‘t komt is ’t excuus “daar hadden we niet aan gedacht”
Men zegt dan “wie had dat ooit kunnen denken ?”
ik denk dan beetje cynisch zonder dat iemand ‘t ziet
Ja, jullie zeker niet…