Aan enkel een succesvol mens besteed
Vertrouwd door licht charismatische klanken
Daar de passie in je woorden
- het zintuiglijk verbaal -
Zoals communicatief sociaal gestoorden
Zij spreken vanuit gekte hun eigen taal
De verbazing omringd met vreugde
Het innerlijk genot dat lieflijk straalt
Omhelsd door authenticiteit
- oprecht gelezen in mij -
De juist opgebouwde zinnen
Versierd met letters en opnieuw vertaalt
Het boek dat het eindstation nooit haalt
En antiek, ergens diep van binnen
Achter slot en grendel ver verstopt
Een accent in je spreken verraadt wie je bent
Niet het dialect, maar het teken van vrede
Opgelucht, het persoonlijk spreken
waarin ik je telkens weer herken