Vriendschap of liefde,
Vriendschap is voor altijd,
Liefde is wat langzaam slijt,
Vriendschap is veel waard,
Wat liefde voor de ander niet bespaard,
Wat moet je kiezen,
Wie ga je verliezen,
Hoe ga je er mee om,
Het lijkt wel een onopgeloste som,
Het is moeilijk om een weg te vinden,
Om je aan allebei tegelijk te binden,
Zonder problemen zonder iemand te verlaten,
En om 1 van de 2 niet te gaan haten,
Wat te doen als liefde en vriendschap gaat botsen,
Als water dat zijn slag slaat tegen de rotsen,
Het doet pijn om dit zo voort te zetten,
Om op alle kleine dingen te letten,
Dat je de een niet kwetst of de ander geen pijn doet,
Het spijt me allemaal zo maar ik weet niet wat ik er mee aan moet.
xx