I'm not here for your entertainment,
You don't really want to mess with me tonight.
Just stop and take a second.
I was fine before you walked into my life.
Because you know it's over.
Before it began.
Its just you and your hand tonight..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik blijf denken aan die glinsteringen in je ogen.
Is dat het licht van de engelen of van de duivel diep in je?
En wat over de manier dat je zei dat je altijd van me houd?
Probeerde je me op te peppe of me juist neer te gooien?
Je zegt dat ik mooi ben maar dat kan ook een leugen zijn.
Ben je harten breker?
Misschien wil je me alleen voor een "rit"
Wat als ik val voor een hartenbreeker?
en alles een leugen is?
Ik verlaat het dan niet levend.
Tijdelijk vreugde is als wachten op een mes.
Omdat ik altijd aan het zoeken ben voor iemand die me donkerdere kant te laten zien.
Dus misschien zal ik even zitten en genieten van dit voor nu.
Er is altijd dit een vraag die me 's nachts wakker houdt.
Ben jij mijn grootste minnaar of teleurstelling in mijn leven?
Ben je hartenbreker?
Misschien wil je me alleen voor een "rit"
Wat als ik val voor een hartenbreeker?
en alles een leugen is?
Ik verlaat het niet levend.
Ik ga liggen en sterf langzaam.