Niemand weet wat ik voel
Niemand weet wat ik echt bedoel
Iedereen ziet me lachen en praten
Maar mijn grote verdriet heeft niemand in de gaten
Mijn vrolijke lach is maar schijn
Want ik wil niemand er mee tot last zijn
Mijn ogen zeggen dingen
Die mijn mond niet kan zeggen
Mijn ogen vertellen dingen die woorden niet kunnen uitleggen
Over mijn wang rolt een traan
Ik wou dat ik je kon laten gaan