Oma!
Mijn gevoel zit goed!
Mijn liefde zit op de juiste weg..
Mijn liefde drijft naar de goeie mensen..
Iemand missen, ja dat doe ik wel..
Iedere dag denk ik even aan haar!
Hoe ze het zou vinden, om haar eerste achterkleinkind op haar arm te hebben..
Om mee te praten over de vele luiers en flesjes die Chesney nodig heeft..
Samen boodschappen halen, en kleertjes uitzoeken..
Dit zou ze geweldig hebben gevonden..
Oma, u heeft mij met veel geholpen..
Altijd stond u voor mij klaar..
Helaas moest ik het de laatste jaren alleen doen..
Geen raad, geen voorbeelden, helemaal niks..
Ik heb mooie momenten meegemaakt,
en juist in die momenten voelde ik de pijn, omdat u er niet was..
Maar toch, in vreselijke momenten,
was ik wel blij dat u het niet hoefde mee te maken..
Het voelt rot, een tweezijdig gevoel..
Misschien maakt dat het gemis verdraagzaam..
Deze maand is het alweer 3 jaar, dat ik u moet missen..
Wat vliegt die tijd toch snel voorbij..
Ik weet, dat ik u nooit zal vergeten..
Oma, ik weet dat u daarboven over ons waakt, dat u naar ons kijkt..
En dat uw liefde ons beschermd als een warme deken..
Ik weet dat u er bent, en ons nooit heeft verlaten..
Oma..
Wij allen zijn een deel van u, en wij allen dragen u in ons hart mee!