Individueel.
Geluk , gezondheid, pure kracht
als onderdeel om echt te leven
wij zoeken , streven naar dit al
te krijgen en te geven.
Veel zorgen zijn er in mijn beeld
familie , vrienden , bekenden
de één die lacht , de ander huilt
ervaring in ellende ?
Vol met bewondering kijk ik naar
die hun handicap weten te dragen
zo ingetogen positief
aanvaardend , niet steeds vragen.
Heer schenk hen rust in Uwe Geest
dat ondanks…blijdschap hen omhulle
en zij in al hun daagse gaan
iets van geluk en blijdschap smulle.
Wat aandacht in hun teer bestaan
is ’t minste dat wij kunnen bieden
een samen dragen , samen gaan
wat in hun tuintje mede wieden.
Individuen….wij allemaal
wij blijven streven naar het goede
dat in die zoektocht , wij elkaar
tegen pijn en eenzaamheid behoede.
th