door gekooide straten
rijden mannen
hard, harder, hardst
om blik te grijpen
regen verstoort
gang van zaken niet
prachtige plaatjes
tonen het grootse
dat het circuit omgeeft
wekenlang zullen vele
mooi plekjes worden getoond
maar het gaat om ’t geel
gele strepen, gele regenjacks
gele tricots, gele mensen
alle inspanningen gaan voor geel
zoals de opgaande zon: schitteren
03JUL2010 2140