Kunnen mij niet kraken
Dagen lang lopen zij te lachen om mij
Als ze mij zien lopen ze weg
Ver weg van mij
Waarom toch?
Wat heb ik hun toch misdaan?
Ze kijken mij niet meer aan
Voor hun ben ik lucht
Voor hun ben ik niks
Wat doe ik hier dan nog?
Als iedereen mij haat
Als niemand mij mag
Waarom besta ik hier dan nog?
waarom mag niemand mij..
waarom word ik gehaat...
kan ik het nog terug keren of is het daarvoor al te laat ...
wat is er toch mis met mij..
wat heb ik ze toch misdaan..
Alles word mij misgunt door de haat om mij heen
Hoe kan ik liefde missen als het mij nooit gegeven is
ik leef in een nachtmerrie waar ik nooit uit zal waken
ik word gek van duizende onbeantwoorde vragen
waar niemand ooit een antwoord
op zal bedenken
ik wil niet verder zo
ik blijf mijn beste vriend trouw
waar ik opniew keer op keer in mijn armen zal steken
de band tussen mijn mes en mij zal niemand ooit kunnen breken