Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Voor jou
~><~
ik vind je liever
dan een baby zijn knuffel
liever dan doornroosje de prins
en zelfs nog liever
dan al het andere in mijn leven
wij horen beter bijelkaar
dan de zee en het strand
beter dan de dag en de nacht
en zelfs nog beter
dan al het andere in mijn leven
ik hou meer van je
dan de bij van een bloem
meer dan elk kind van een ijsje
en zelfs nog meer
dan al het andere in mijn leven
ik mis je meer
dan de aarde de zon als zij onder is
meer dan de zee de mensen
als het geen zomer is
en zelfs nog meer
dan al het andere in mijn leven
jij betekent meer voor mij
dan de zon voor de aarde
meer dan bamboe voor een panda
en zelfs nog meer dan
dan al het andere in mijn leven
Ik hou van je!
~><~
Reacties op dit gedicht
**forever-hietje** vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
befkwark
:
Zaterdag, juni 15, 2002 13:15
voor joost geschreven whahaha ik kom niej meer bij!!:P:P:D mongool!!
-- elisa --
Simone
:
Zaterdag, april 27, 2002 22:24
Heey, Biekie! Mooi, hoor...
-kus-
Over dit gedicht
Auteur:
**forever-hietje**
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
27 april 2002
Thema's:
[JIJ]
[Liefde]
[IK]