Er is in mij,
en in sommige tijden geen vriendenlijn.
Niemand die bij mij wilt zijn.
Er is in jou,
en in sommige tijden geen medeleven.
Niemand die iets wilt met je wilt delen.
Geen enkel iemand die iets met me wil te maken hebben,
of iets wil aannemen.
Zou jij die persoon wat kleur geven die in die situatie leeft?
zou jij geven wat dat mens dan nodig heeft?