Beschadigd ga jij door het leven! Door mensen die blijkbaar niet om je geven. Een schok om dat te horen! Want daarvoor ben jij niet geboren. En nu weer iemand in zicht iemand waar jij je op richt. Ik hoop dat het uit zijn hart komt. Ik hoop dat je het niet weer overkomt! Wees voorzichtig vertrouw iemand niet te snel, meid als er wat is bel!