Wanneer je even kijkt,
zie je wat je hebt berijkt.
Van fouten kun je leren,
toch zal ik jou nooit accepteren.
dat ik zo dronken was,
kwam jou heel goed van pas.
Ik deed alles wat jij maar wou,
ook al houdde ik niet van jou.
Nu je weer andere meiden pakt,
jij, tot de laatste niveau gezakt.
je wilde meer, we lagen op bed,
ik voelde me klote, jij had pret.
Ik heb hier zo veel van geleerd,
en heb vooral mezelf geaccepteerd.
Met uitgaan voel ik me zo stil,
maar met jou erbij word het eng kil.
Voor een deel heb je mijn leven misbruikt,
nu kijk ik vol goede moet zonder jou vooruit.
Zie een mooie toekomst tegen moet,
en nu voel ik bij alles wat ik doe me goed.