afscheid doet altijd pijn zeker nu ik hier zit en jij niet meer in mijn leven bent
afscheid nemen doet altijd pijn maar eens zullen we weer samen zijn
maar ook neem ik afscheid van mijn verleden en roep ik mijn toekomst
geen joint meer samen roken en niet meer weten wat je doen
afscheid nemen doet pijn maar ik weet dat dit het beste is voor ons alle bij
ik neem nu afscheid van mijn verleden en zeg hallo tegen het heden een nieuwe tijd is aan gebroken zonder drugs diefstal en leugens
jij hoort niet meer in mijn leven en daarom wou ik dit nog aan jou geven
de leugens
de verdriet
en de pijn die altijd bij mij zullen zijn
ik neem nu afscheid van iedereen die maar iets met drugs doet want dat doet mij niks dan goed