Ik ben op weg naar de boom van de liefde
De boom die zorgt voor verliefde
Ik heb altijd de appels van de grond moeten pakken
De appels die zijn afgestoten door de takken
Ze zagen er goed uit met een mooie rode kleur
Maar als ik een hap nam rook ik steeds die rotte geur
Ik zou zo graag een appel pakken die nog hangt en nog niet is gaan rotten
Maar ik durf niet ik ben vast nog te klein want het groeien wil maar niet vlotten
Maar vandaag gaat het goed komen want ik heb een idee
Vandaag neem ik een ladder mee