zonder jullie was ik niets
niet eens één, niet eens iets
maar jullie zijn zo fantastich
jullie helpen me met je reacties
dank je dat jullie er altijd zijn
ookal voel ik me soms nog zo klein
dank je voor alles, deze hele site
dat ik hier gekomen ben, doet me echt geen spijt
ik begin verslaafd te raken
als ik het al niet ben ;)
omdat jullie geen onderscheidt maken
of ik je niet of wel ken