een alto is mijn vriend
hij kleed zich zo want daar heeft hij zin in
hij vind de stijl cool
ik snap wat hij bedoeldt
hij krijgt een behoerte van te veel kleuren
zwart is het eenigste dat hem op kan fleuren
gothic
ze denken dat ze anders zijn
kinderen met zogenaamd veel pijn
maar mijn vriend is heel vroolijk
dat werkt besr aanstotelijk
hij heeft een andere muzieksoort
dat is niet iets dat hem stoort
gothic
ik heb veel respect voor hen
omdat ze durven toonen wie ze zijn
gothic kan iedreeen zijn,klein,groot;dik of dun
ze voelen zich fijn
dat is hey eenigste dat telt
ik hoop dat iedereen dit nu verder vertelt!