Ik zag haar in de foto,
Ik zag haar lachen naar jou,
Ik keek naar jullie moment.
Het was op de plaats,
het was dat moment ,
waar ik van droomde,
Maar je weet het niet.
Het vreemde was,
ik voelde geen jaloezie ,
geen verdriet meer .
Alleen een eenzame,
grote leegte.