1 wens
Soms vergeet ik wel eens dingen,
Dingen die gewoon zo moesten gaan,
Maar 1 ding vergeet ik niet
Waarom het met jullie zo moest gaan.
Waarom lieten jullie mij denken dat ik was als 1 grote fout.
Waarom word je kapot gemaakt door iemand die je vertrouwt.
Waaom is die 1e wens teveel gevraagt.
En ik ben blij dat ik me nooit tot jullie niveau heb verlaagd.
Maar waarom moest ik het slaxhttoffer zijn.
En verging ik van de pijn.
EN Waarom moest ik leiden
Waarom moest ik huilen
Veel vragen, een antwoord is er niet
Diep in mijn ogen zie je alleen nog maar verdriet
Verdriet dat er uit wil.
Maar ik trek geen grens
ik wil er een einde aan maken
Maar ik hebt nog 1 wens
1 wens die alles gemakkelijker zou moeten maken
1 wens die gemakkelijk zou moeten zijn
1 wens die voor de mensen om je heen te moeilijk is
1 wens om gewoon jezelf tezijn.