met blauw zwaailicht
wordt de bus ingehaald
velen hullen zich vandaag
of in de avond in de kleur
het vertrouwen is groot
de natie gaat verder
sommigen twijfelen nerveus
statistieken zeggen niets
overal loopt de temperatuur op
hier en daar door gouden vochten
afgeblust om nog meer in sfeer
te geraken, ontnuchteren komt later
06JUL2010 1930