Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Bedrogen door de tijd
Soms denk je
Iets duurt voor altijd
Maar even later merk je
Weg is al de tijd
Dan mis je hem
Zoals je nooit hebt gedaan
Dan voel je hoe je liefde
Uit je handen is vergaan
Heb nooit meer gewenst
Dan dat wij samen zouden blijven
Heb nooit meer gewild
Dan het einde verdrijven
Want nu zou ik zo graag
Nog even mijn zoekende ogen
In jouw groene boren
Maar tijd heeft me bedrogen
Al na een paar dagen
Blijven alleen de slechte tijden
Steken in mijn gedachten
Verscheuren ze ons beiden
Ik weet niet meer
Hoe het toen was
Toen ik de liefde
In je ogen las
Kan de sfeer niet meer beschrijven
Omdat hij weg is met kracht
Uit alles verbannen
De sfeer van jouw lieve mooie lach
De warmte heeft
plaatsgemaakt voor kou
Je had toch beloofd
Dat je smsen zou?
Maar nu zit ik hier alleen
Met niets anders om me heen
Dan letters en woorden
Om te zeggen wat ik voel
Reacties op dit gedicht
nevermindme vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
LiveYOurOwnLife
:
Woensdag, juli 07, 2010 10:33
Wauw!
Over dit gedicht
Auteur:
nevermindme
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
07 juli 2010
Thema's:
[JIJ]
[Bedrog]