De vos en de mus (6)
Vriendjes merel en kwikstaartje
passen goed op haar
en lopen met haar mee
Samen door het bos der twijfels
beleven ze veel dingen samen
pikken gezamenlijk een graantje op
en soms zetten ze het bos op hun kop
Tjilpend rond de heksentafel
keuvelen ze uren lang
over hoe het leven is
Het leven in vrijheid
leven vol geluk
zonder complicaties
gewoon zijn wie je bent
De mus, merel en kwikstaartje
zijn goede maatjes
en zullen elkaar altijd helpen