Gebroken
Je lijf doet zeer
Moedig maar ineengedoken
Op onbekend terrein
Je bent gebroken!
Loslaten doet je pijn
Vast willen houden aan wat je had
Waarom moet jij hier doorheen
En kwam dit op je pad?
Tijd zal je breuken helen
Zoveel liefde om je heen
Maar het zal wel even duren
Je hart is niet van steen
Want er is geen enkel lichaamsdeel
En daarom kijk je zo verward
Dat wanneer het is gebroken
Zoveel pijn doet als je hart
Francien Nijkamp
Geschreven in een ver verleden en nu zo van toepassing...
Wij zijn maar ouders..zusjes..familie..
Onze fantastische dochter stond altijd klaar voor iedereen.Warm betrokken symphatiek..
Onze dochter wacht nog steeds..dit heeft ze niet verdiend.
Verschrikkelijk wat zij mee moet maken en hoe ze met haar omgaan..onmenselijk wat ze met haar doen nu..
Pap mam jullie vergeten mij niet he? Jullie brengen toch wel een bloemetje?
Brengen jullie ook een bloemetje op het gras?