onze drie bijzondere namen
staan geschreven in een boek
in een bijbel van onzekerheid
een onafgewerkt doek
we konden elkaars pijnen voelen
geen dag ging verder zonder troost
als we weer ziek werden
of stilletjes verdoofd
we wisten met z'n drietjes
dat de dag ooit zou bestaan
waarop we zouden verdwijnen
uit het leven konden gaan
we streden aan elkaars zijde
geen moment vergeten wij ooit
en de vriendschap door de jaren
is ook nooit ontdooit
drie bijzondere namen
ikzelf ,Line en Anna
onvergetelijk voor het leven
vechtend nog iedere dag
met de krachten van de hemel
door pijn en tegenslag
maar in onze harten
onvergetelijke momenten