Vaders zijn erom van te houden
Ze zijn er om mee te leven
Een toekomst mee op te bouwen
En niet door een vader af te moeten geven
Vaders zijn er voor je
Om je te steunen in je verdriet
Om over al je problemen te praten
Maar waarom was je er nooit niet?
Als een vader zou zeggen dat hij van je hou
En je zou willen steunen in alle strijd
Maar als je hem niet eens vertrouw
Want zo'n vader was je allang kwijt
Sommige vaders doen je verdriet
Hij doet je dan zoveel pijn
Maar hij zelfs ziet het niet
Bij hem durf je jezelf niet meer te zijn
Het ergste is dat je bang oor hem bent
En hem liever een tijd niet meer zou willen zien
Je weet dat hij je 'ware ik' niet eens goed kent
En de pijn die hij jou deed toch helemaal niet verdien
Ik wil jou nog wel terug in m'n leven
Maar jou daden zal ik nooit vergeten
Je moet me gewoon ekel wat tijd geven
Om alles even op een rijtje te kunnen zetten