Kleine, grote, vogel
Je bent wie je bent
Maar ergens op de wereld
Is er iemand die je herkent
Je zoekt een rustig plekje
En slaat je vleugels uit
Genietend van de zonnestralen
Maak je geen enkel geluid
Het is de stilte van het moment
Waar iemand van geniet
Geeft een herinnering als troost
En heelt een stukje verdriet!