Alleen aan de linkerkant
de kant van het hart,
het gevoel
De kant die alles in je leven verward
De kant die kapot kan
De kant die je laat voelen wat je niet wilt voelen
De kant die altijd problemen geeft
De kant die je laat voelen dat je leeft
De kant die je leven echt maakt
Die kant, die stomme gevoelens wil ik weg uit mijn leven
Dus maak ik die kant kapot
Ook al lucht het maar op voor even..