Verliefde mensen om me heen
zie ze lachen
zie ze staren
ze vagen langzaam weg
denkend aan die ene
de perfecte
met een roze bril
alles aan hem is leuk
alles van hem is prachtig
maar ze vagen langzaam weg
ze houden van
van die ene perfecte
ze zien geen details
Hij is leuk
Hij is prachtig
verliefde mensen om me heen
zie ze lachen
zie ze staren
ik zit ertussen
zie me lachen
zie me staren
zie ons houden van
en veel te veel houden van
verliefde mensen om me heen
ik hoor erbij
ben net zo ver heen