Iedere avond die speciale kus,
Iedere avond die speciale woordjes..
Ik hou van jou..
Iedere avond, door hem geaaid worden, en iedere ochtend naast hem ontwaken..
Ik zou hem niet meer willen missen..
Mijn hartsvriend,
Mijn wederhelft,
Mijn vriend,
Mijn man..
Mijn echtgenoot..
Mijn vent, die evengoed niet zonder mij kan..
De man van mijn dromen,
De man met veel betekenissen,
De man waar ik zielsveel van hou,
De man waar ik voor door het vuur zal gaan!
De man die ik niet meer wil missen.
Mijn man waar ik zielsveel van hou..
Mijn man die mij accepteert, met alles wat ik doe.