ooh ik sloeg hun hard in het gezicht
ze dachten dat ik dit niet kon
maar ik bewijs het tegendeel
ze zeiden dat ik terug moest
maar ik liet zien dat ik beter ben
ooh ik sloeg hun hard in het gezicht
neem het papier mee en duw het in hun gezicht
ik lach nu harder veel harder dan hun
ik bewijs gewoon glas hard het tegendeel
ik moest het bewijzen
en nu ik het bewijs zwart op wit heb
zullen ze wel anders piepen
ooh ik sloeg hun hard in het gezicht
met opgeheven hoofd loop ik weg
want ik heb bewezen
ooh ik heb bewezen dat hun slecht zijn
en niet nee niet ik
want ooh ik sloeg ze in hun gezicht
met heb bewijs waar ze niet om heen kunnen
als zij me gewoon geholpen hadden
vanaf het facking begin
zou ik gewoon beter zijn dan dat ik nu ben
maar hun waren te lui
nu ik het bewijs facking hard zwart op wit heb
ga ik met opgeheven hoofd door
want ooh ik sloeg hun zo hard in het gezicht
liet ze inzien laat ze inzien
dat ik beter ben dan hun beweren
kijk maar ik heb het facking harde bewijs
ik zou nu nog liever hogerop gaan
om hun zo hard het tegen deel te bewijzen
maar eerst dit eens hard in hun gezicht wrijfen
ooh ik sla zo hard terug om te bewijzen
dat ik het wel aan kan
aaah ik kan het gewoon nogsteeds
ooh ik sloeg hun hard in het gezicht